2009-11-13
15:31:07

självmordsgrejjen...

En bloggläsare vid namn Linda har anklagat skandalbloggerskan Kissie att ha drivit två unga tjejer att begå självmord.

  • Lindas inlägg (hon har nu ändrat på texten i sin blogg) men detta är orginalet:


Kissie reagerar starkt mot självmords anklagelserna och har skrivit detta som svar på tal. Kissie rasar mot Linda och kallar henne bl.a fet, ful och dum som skrivit att hennes blogg hade ett bidragande faktor i  tjejernas självmord.

Kissies svar på tal:




Linda har uppdaterat sin blogg och förklarar att unga tjejerna som begick självmord inte tog självmord enbart på pga Kissie men att hennes blogg var "sista droppen " och ett bidragande faktor i dramat.

Linda  försvarar och förklarar sig:






Om en person har självmordstankar så är det inte något som endast händer pga ett eller flera blogg inlägg. Det ligger flera månader, oftast år av ångest, depression och låg självkänsla.




Alexandra Nilsson hävdar att Kissie endast är ett alterego att hon egentligen inte finns - men riktiga människor  med riktiga känslor läser det hon skriver och påverkas av det.





Två dagar sen skrev Kissie hur äckligt det var med personer som hade fett på både mage och lår och använde Amanda (som är yngre henne) som ett exempel på hur en kropp inte ska se ut. I samma inlägg sa hon att Blondinbellas finnar och feta armar var groteska.



Är det acceptabelt? Att använda Amanda som ett exempel på hur man inte ska se ut? Att kränka Blondinbella? Kan hon skylla ifrån sig med att det Kissie endast är ett alterego?




Vilken frisk människa har ett alterego som kränker, mobbar och hänger ut folk dag ut och dag in? Det är endast en ursäkt. Hon skyller endast ifrån sig och låtsas som om hon inte har ansvar för det hon publicerar i sin blogg.


  • Vad är era åsikter kring detta? Har Kissie den "påhittade karaktären" ett ansvar för det hon publicerar i sin blogg?

Kommentera sweetheart?(;♥:

Namn:
Kryssa i om du kommer tillbaka!

E-post (grrrrr)

Din bloggadress:

Ditt meddelande här!