2009-11-15
18:56:21

KISSIE VS KENZA

Kissie säger ju alltid att hon spelar en roll i bloggen. Att hon egentligen är Alexandra och inte Kissie. Men hennes lillebror som förmodligen känner henne bäst har bekräftat att det inte är sant:




Enligt Peter så är Alexandra/Kissie precis som hon är i bloggen. När Foki och Kenza medverkade i efter tio så  pratade dom om bloggvärlden och Kissies blogg.

Kenza sa i direktsändning : " ... hon [Kissie] har ju inte kommit, det säger väl ganska mycket". Med andra ord så så menade Kenza att Kissie var feg som inte vågade komma till programmet. Kenza kritiserade även Kissies blogg.

Och Kissie skrev ju detta som svar på tal till Kenza:



Luras inte av Kissie. Hon är inte en bättre människa i verklighet. Även hennes bror har bekräftat det - och han är en väldigt trovärdig källa.



Jag har fått mer tips om Kissies utekväll. Igår hade de också på sig likadana skor. Kenza var först. Kissie må hata Kenza, men hon diggar uppenbarligen Kenzas stil.



Kissies "outfit" till höger. Det roliga är att Kissie gick runt med hennes jacka hela kvällen. Hon vågade inte gå runt så där.  Hennes kropp ser inte ut som på bilden, it's called photoshop ;)

Kissie igår:





Kissie förra helgen:





... Diss. Hon släpar runt på en jacka inomhus Café Opera. Money can buy clothes, but not style! Kissie är ett levande bevis. Hon är "så rik" , varför har hon inte på sig en snygg outfit istället för jacka?

HM, tack peter08.blogg.se (;
Postat av: Gossip girl

Kan du sluta härma mina blogg inlägg!?

2009-11-15 | 19:47:38
URL: http://hotgossips.blogg.se/

Kommentera sweetheart?(;♥:

Namn:
Kryssa i om du kommer tillbaka!

E-post (grrrrr)

Din bloggadress:

Ditt meddelande här!